2013. július 11., csütörtök

Hogyan vásárolj angyalkártyát?

Ma már többféle angyalkártyát is megvásárolhatsz. Talán el is veszel a sokféle kártyák között. Mivel már sokat magyarul is meg tudsz vásárolni, szerencsére a kínálat igen nagy és széleskörű.

Mégis hogyan válassz akkor közülük?

Bizony ez nem is olyan könnyű főleg, ha akár még másnak is akarod majd használni. Tulajdonképpen az angyalkártyákat igen széleskörű tanácsadásra, segítségnyújtásra használhatod, ezért nem mindegy melyik is lesz a kedvenced.

Nézzük meg együtt, milyen szempontokat vegyél figyelembe a vásárláskor.
  1. Döntsd el mire szeretnéd használni. Ez azért fontos, mert van külön a szerelemre angyalkártya, a gyógyításhoz, napi üzenetek stb. 
  2. Olyan kártyát válassz, amelynek tetszenek a képei. Vannak egyszerűen kidolgozott kártyát mint például a tündérkártyák és fényképszerűek is. Érdemes tehát belenézni, hogy valóban számodra beszédesek-e a képei. Némelyiken több szimbólum is található, de van mikor csak az angyal képét látod a kártyán. Ha nem tudod a boltban megnézni, akkor érdemes a következő weboldalra ellátogatnod, ahol többféle kártyát is megcsodálhatsz: http://dudus.hu/index1a.htm
  3. Név szerint szeretnéd az angyalokat szólítani, vagy témaként szeretnéd a segítségüket kérni? Van olyan csomag melyen minden angyal nevét külön megtalálod. Ilyen például: Mihály arkangyal, Raffael, Angyalok és Szentek vagy az Istennők Jóskártya.Ezeken a kártyákon találsz téma szerinti üzenetet, de csak az adott angyal van hozzá rendelve. Vannak azonban olyan csomagok, ahol a témák vannak a lapokon megjelenítve és alatta különböző angyalok nevei, amelyek segíthetnek a téma megoldásában. Így akár több angyallal is fel tudod venni a kapcsolatot a segítségükkel. Ilyen például az Arkangyal kártya, a Napi útmutatás, a Sellők és delfinek stb.
  4. Szükséged van-e megerősítő mondatra vagy imára, amely segít a problémád megoldásában? Néhány kártyán találsz megerősítő mondatot minden egyes helyzetre, illetve imát, melyet elmondhatsz. Ilyen például Mihály arkangyal vagy a Gyógyítás tündérekkel kártya csomag.
  5. Angyalok, Tündérek, Szellemi vezetők, Erő állatok, Mandalák segítségét szeretnéd kérni? Mindegyik fajtából többfélét is találsz. A Tündérek az egyszerű hétköznapi dolgokban tudnak segíteni és játékosabb formában vannak megfestve. Az angyalok nagyobb, jelentősebb kérdésekben is tudnak segíteni. A szellemi vezető kártyák útmutatást adnak, míg a Mandala kártya és az Állatkártya energetikailag ad segítséget. 
  6. Speciális téma szerint külön is választhatsz. Ha az életfeladatodra vagy kíváncsi akkor az Életcél kártya, ha a Szerelmi életedben van szükséged segítségre a Szerelem angyali jóskártyát érdemes választani. Vannak még a gyógyítás, gyógyuláshoz külön is kártya csomagok. Ilyen például a Gyógyítás tündérekkel, Angyalokkal gyógyító jóskártya, Rafael arkangyal Használhatod még meditációs eszközként is, melyhez külön meditációs angyalkártya is készült.
  7. Mértékletesség a vásárlásnál. Ez fontos, mert nem érdemes rögtön hármat vásárolnod, hisz még rá is kell hangolódnod, gyakorolnod kell vele, és persze megbarátkozni az üzeneteivel is. Ha ez megtörtént, akkor fogod már tudni pár hónapos használat után, hogy milyen kártya kell még kiegészítésként az első kártya használata mellé. 
Kezdőknek ajánlom:
1. Mágikus sellők és delfinek
Nekem ő kedvencem , mivel képei mesevilágot idéznek. Ezt a kártyát remekül lehet használni minden felmerülő témához. Komplett jövendölést, és elemzést tudsz készíteni belőle.  Az angyalkártya tanfolyamokon ez szokott lenni a sláger, mert könnyű használni, értelmezni.
2. Arkangyal kártya
Ez a csomag sokrétű lapjaival, és többféle angyal üzeneteivel igen jó szolgálatot tesz bármilyen kérdésnél.
3. Szerelem angyalai Jóskártya
Ha párkapcsolati kirakásokra szeretnéd használni az angyalkártyát, akkor ez a legkönnyebben használható eszköz. Viszont tudd, hogy más kérdésben nem tud majd segíteni, mert speciálisan ehhez a témához készült.
4. Tündérek mágikus üzenetei
Nagyon szép, mesés képeivel elvarázsol ez a kártya csomag. Könnyen érthető útmutatásai pedig remek segítsenek kijutni problémád erdejéből.

Ha szeretnél segítséget az elemzéshez, illetve kirakásokat megtanulni az egyes csomagokhoz, akkor pedig keress meg bátran. Egyénileg is vállalok oktatást, illetve eljöhetsz a havonta megrendezésre kerülő angyalkártya klubba.

1 megjegyzés:

  1. Engem annyi érdekelne,hogy mi van ha másnak szeretnék ajándékozni angyalkártyát? Van egy nagyon kedves ismerősöm/kolléganőm,aki nagyon hisz ezekbe,és bár nekem fogalmam sincs ezekről a dolgokról,,mégis úgy érzem ajándékozni szeretnék neki egy kártyacsomagot. De nem tudom honnan lehetne beszerezni,vagy melyiket lenne érdemes. Esetleg van valami ötleted? (:

    VálaszTörlés