2014. április 9., szerda

A gyógyulás kulcsa

A fizikai és érzelmi betegség sajnos mai világunk részévé vált. Ebből nehéz kivonni magad, hiszen a napi stressz a rohanó élet része lett, és így muszáj valamit tenni ellene.

Ehhez egy fontos, és hatékony eszköz a Raffael arkangyal kártya.
Ez egy speciálisan egészségre vonatkozó lapokat tartalmazó kártya csomag, melynek lapjain nem csak fizikai betegséggel kapcsolatos problémák, hanem érzelmi problémák, és persze megoldásokat jelző üzeneteket is tartalmaz.

Nézzük hogyan használhatod ezt a kártya csomagot.

A Raffael arkangyal csomag 44 lapján többféle témában vannak üzenetek. Elsősorban egészségügyi problémákra vedd elő.

Két fajta módon is használhatod:
    1. Általános helyzet felmérésre
    2. Konkrét egészségügyi problémára


1. Általános helyzetre egy egyszerű háromlapos kirakással:
1.lap :Probléma
2.lap: Megoldás
3.lap: Eredmény

Nézzünk erre egy példát is.
Példa
1. Probléma - Használd természetes gyógyító képességeid
Ez arról szól, hogy az energiáidat nem megfelelően használod, és most fontos lenne saját magadra támaszkodni. tehát bármilyen egészségügyi problémád is van, azt te magad képes vagy gyógyítani. Ilyenkor az egészségügyi problémák kifejezetten azért jelennek meg, hogy erre rágyere, és megismerd saját képességeid.

2. Megoldás - Lépj ki a feszültséggel teli helyzetből
Ez a lap utal egy feszültséggel teli helyzetről, ami már régóta fent áll. Ez alapján mozgásszervi panaszokra is gyanakodhatsz, hiszen a kilépésről, tehát a lábadról is szól szimbolikusan. Persze ahogy a képen látható, itt is szükséges lehet egy segítő, aki támogat ebben.
3. Eredmény - Egészséges ételek
Mivel eredménynek jött ki a lap, ezért utal arra, hogy az emésztőrendszer javul. Tehát mindenfajta gyomorbántalomra, és étkezi panaszra javulást ígér.


2. Konkrét helyzetre
Vegyünk példának egy rendszeres ismétlődő torokfájást, köhögést, gyakori légúti panaszokat.
Itt húzhatsz 1 illetve két lapot megoldásként, amely segít a gyógyulásban.
Tehát a kérdése: Mit tegyek, hogy ez a problémám meggyógyuljon?

Nézzünk erre is egy példát.

Példa
1.lap - Az imádság segít
Ez a lap a Hitre hívja fel a figyelmed. Szükséged van ezen kívül Égi segítségre is. tehát itt az ideje kérni angyali segítséget, hiszen ők hatékonyan tudnak ebben segíteni. A lap még a rezgésszint emelésre is felhívja a figyelmet, ami az energiaszinted emelését is magával hozza.Tehát csinálj olyan gyakorlatokat, melyek ezt hozzák eredményként. Például: meditáció, reiki, csikung, jóga, csakra gyakorlatok, stb.

2.lap: Kérd meg a tested, hogy üzenjen neked
Itt a testet mint eszközt is bevonjuk a gyógyulásba. Mindenképp figyelned kell rá jobban, mint eddig. Hol van feszültség benne, mert ez a terület hangsúlyos számodra. Ha tehát úgy érzed majd leszakad a vállad például, akkor ennek a területnek külön is szentelj figyelmet. Hiszen lehet hogy túlvállalod magad, és nem tudsz nemet mondani. Így ez a vállaidon is meglátszik, és bizony a torkod is megfájdul hamar. ( a ki nem mondott szavak bizony feszültséget okoznak)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése