2014. május 30., péntek

Vetés Mihály arkangyallal

Mihály arkangyal kártyáit én párkapcsolati vetésekre használom leginkább.

Mivel Mihály a védelem, és a nehézségek megoldója, így a problémák megoldásánál is segitséget kérhetsz tőle. Ez lehet anyagi természeti gond, munka, vagy biztonsággal kapcsolatos kérdés.

Most egy párkapcsolati problémát fogunk elemezni ezzel a kártyával.

Természetesen a kirakást használhatod más angyalkártyából is.



Ez egy egyszerű probléma kirakás, melyet bármilyen esetre tudsz használni. Most egy párkapcsolat nehézségeit fogjuk megvizsgálni.
Egy hölgy akinek a kapcsolata még csak nem rég kezdődött, és rákérdezett arra, miért nem tud tovább mélyülni az adott kapcsolata. Tehát most a Mihály arkangyal kártyáját használom, de te nyugodtan használhatsz másmilyen kártyát is, ha ez nincs meg neked.

1. Probléma - Ez a helyzet már megoldódott
Itt problémaként a lap negativ oldalát, tehát az ellenkezőjét kell értelmezned. Tehát a probléma az, hogy a helyzet amire a hölgy rákérdezett egyáltalán nincs megoldva, bár ő nyilván azt hiszi, hogy ez már nem probléma.
Mikor erre rákérdeztem, hogy milyen probléma volt melyet úgy érez, hogy már megoldotta, akkor elmondta a következőt. Volt egy vitájuk, amikor is hallgatásba merültek, és nem beszéltek egy ideig. Utána mintha mi sem történt volna folytatódott a kapcsolat. Ő azt hitte ezzel minden meg van oldva. Mint ahogy a kártya is jelzi, ez egyáltalán nincs megoldva, hiszen a probléma nem szűnt meg, csupán nem beszélnek róla. Tehát a kapcsolat mélyülését ez a kommunikációs probléma okozza.

2. Megoldás - Légy jó önmagadhoz
Ez azt jelzi, hogy a hölgynek bűntudata van, amit nem tud elengedni. Talán a kishitűsége is akadályozza ebben, ezért is fontos, hogy végiggondolja mit is akar valójában. Meg kell fogalmaznia a saját igényeit, és ezután tud majd tovább lépni. Tehát:
- Mit akar a kapcsolattól?
- Mit hajlandó ezért megtenni?
- Mit vár a másiktól?
Ezek azok a kérdések, melyek segíthetnek őszintébben beszélnie majd, ha eljön az ideje. Ha komolyan , és hosszútávon gondolkodik, akkor ezt az őszinte beszélgetést nem lehet elkerülni.

3. Végkifejlet - Figyelj oda az álmaidra
Ez a lap a nyugalomról, és a békéről szól, melyet elérhet. A félelmek megszűnéséről üzen, melyhez segítséget kaphat az álmaiból.
Azt javasoltam neki, hogy kérjen útmutatást elalvás előtt, illetve, hogy fogalmazza meg, mire is vágyik ebben a kapcsolatban valójában. Természetesen nem elég annyi, hogy mindig mellette legyen, hiszen nem ez a célja egy kapcsolatnak. A cél lehet a közös élet, a nehézségek és örömök megosztása, egy intim együttlét, és egy szeretetteli kapcsolat, illetve egymás támogatása.

Tehát összevetve a három lap üzenetét: A kapcsolat kommunikációs nehézségek miatt akadt el, melyhez hozzájárult mindkettőjük hallgatása, és a sérelmek dédelgetése. Ennek megoldása, hogy a kérdező hölgy végiggondolja mit is szeretne ettől a kapcsolattól, és ő mit tud nyújtani benne. Ehhez segitséget kap az álmaiból, és persze a tiszta gondolatoktól, melyeket majd papirra vet.

Ezután persze még megkérdezte mi várható a kapcsolatban, ha mindezt megteszi, erre húztunk egy lapot a csomagból.

A kijött lap: Ne siesd el a döntést
Ez a lap azt jelenti, hogy majd meg kell hoznia egy döntést, melyhez most még nincs meg a kellő feltétel. Tehát még a beszélgetés kimenetele sokat befolyásol a helyzetükön. Természetesen akkor a másik fél érzései is tisztázódhatnak, ami megint segiteni fog majd a továbblépésben.  Tehát itt a türelem az egyetlen ami most segit, mert a végkifejlet egyenlőre még nem látható, nem tudható a számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése